Harich vypadl a dívka se zhroutila! Porota ale zasáhla včas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Harich vypadl a dívka se zhroutila! Porota ale zasáhla včas

Martin Harich vypadnul, porota ho ale vrátila do hry.
Martin Harich vypadnul, porota ho ale vrátila do hry. (Marek Pátek)

Když zaznělo v pondělním přímém přenosu SuperStar jméno Martina Haricha, jakožto dalšího vypadnutého, sálem to zašumělo a jedna z jeho fanynek v přímém přenosu omdlela.

V tu chvíli si kolapsu jedné z divaček, která neunesla tíhu vyřazování, všimla jen Gábina Osvaldová. Začala okamžitě volat, ať přijde lékař. Během chvíle se tak okolo nebohé dívky seběhli zdravotníci i záchranáři a poskytli jí na místě pomoc.

Mezi tím na to celé hleděl vyděšený zpěvák Harich, který později přiznal, že ho zdravotní trampoty fanynky šokovaly mnohem víc než samotné vypadnutí. „Tak tohle jsem viděl naposledy na koncertu Michaela Jacksona,“ nemohl uvěřit svým očím ani moderátor Leoš Mareš…

S dívkou to nakonec dopadlo stejně dobře jako s Martinem Harichem. V jeho případě totiž poprvé a naposledy porotci využili tak zvanou divokou kartu, prostřednictvím níž vrátili Martina do hry a jeho příznivkyně se tak na jeho zpěv můžou těšit už v dalším kole.



Autor:  iec

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.