Soukup zachránil milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soukup zachránil milenku!

Ondřej Soukup by pro svou milenku Lucii Šoralovou udělal cokoli.
Ondřej Soukup by pro svou milenku Lucii Šoralovou udělal cokoli. (Aha! – Martin Hykl)

Ondřej Soukup (58) zachraňoval »kůži« své milence Lucii Šoralové (33). Ta měla o víkendu zpívat na Slovensku v muzikálu Johanka z Arku, jenže nečekaně přišla o hlas a potřebovala alternaci.

„Jestli teď bude zpívat, přijde trvale o hlas,“ znělo jasné vyjádření lékaře jen tři hodiny před začátkem vystoupení. A tak její partner zařídil letadlo pro alternující herečku. „Zavolal svým kamarádům na letiště do Vodochod a zařídil, aby dopravili do Bratislavy Radku Špáňovou,“ potvrdil informace PR manažer Divadla Kalich Jaroslav Panenka. A kdo tenhle luxus zaplatil? „Samozřejmě divadlo. Bylo to v řádu desítek tisíc, ale vyplatilo se nám to, protože zrušené představení by vyšlo na sto tisíc,“ tvrdí Panenka. Zážitek z letu měla i Špáňová. „V letadle jsem zjistila, že Johanka je na pódiu bosá, tak jsem si odlakovala nehty na nohou. Horší to však bylo s gelovými na rukou. Ty jsem si musela okousat v průběhu letu,“ směje se Špáňová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.