Bořek Slezáček a Mel Gibson: Už vědí, po čem ženy touží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bořek Slezáček a Mel Gibson: Už vědí, po čem ženy touží

Bořek Slezáček stejně jako Mel Gibson ví, po čem ženy touží...
Bořek Slezáček stejně jako Mel Gibson ví, po čem ženy touží... (Karel Kopáč)

Moderátor Bořek Slezáček si stejně jako Mel Gibson ve filmu Po čem ženy touží, vyzkoušel, jaké to je depilovat si ruce a nohy.

„Není to nic příjemného. Za tohle nelze než ženy obdivovat,“ řekl deníku Aha! Slezáček na akci v nákupní galerii Myslbek, kde si pomocí depilačních pásků vytrhl několik chlupů... Naštěstí jen na ruce. „Po tomhle ale zřejmě ženy úplně netouží,“ zamyslel se Slezáček, který měl jediné štěstí, že nebyl donucen testovat i dámské punčocháče a líčidla.

A zatímco moderátor a muzikálový zpěvák byl přesvědčen, že ženy musí při tomto výkonu šíleně trpět, jeho kolegyně Kateřina Sokolová vyvrátila všechny jeho mylné představy.

„Já si depiluju nohy už řadu let a myslím, že to rozhodně není nic, co by se nedalo zvládnout, rozhodně je to lepší než holení žiletkou,“ smála se Sokolová, která do Prahy dorazila jen speciálně kvůli této akci. „Většinu času totiž trávím v Miláně, kde jsem si dokonce s jednou modelkou z Gruzie pronajala byt,“ dodala Sokolová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.