Sokolová chodí se zlatníkem. Nemá přitom na sobě jediný šperk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sokolová chodí se zlatníkem. Nemá přitom na sobě jediný šperk!

Kateřina Sokolová (vlevo) se nepotřebuje zdobit jako princezna. To Gábina Dvořáková je větší parádnice.
Kateřina Sokolová (vlevo) se nepotřebuje zdobit jako princezna. To Gábina Dvořáková je větší parádnice. (Aha! – Petr Novotný)

Nový milenec Kateřiny Sokolové (21) svou novou lásku pěkně zanedbává, alespoň co se šperků týče. Její zámožný o dvacet let starší přítel Robert Hájek (41) sice obchoduje se zlatem, které však zapomněl věšet na svou dlouhonohou modelku.

„On ale je pozorný,“ hájí Roberta Kateřina Sokolová. Jak? „O našem vztahu nechci prozatím mluvit jinak než jako o vztahu v kamarádské rovině,“ řekla pro deník Aha! modelka, jež přišla omrknout podzimní kolekci do nově otevřeného butiku Pepe Jeans.

Zatímco na jejím těle se neblýskal jediný šperk, bývala milenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková zářila jako hvězda. Vždyť také bohatý mladík Jakub Malina modelku obskakuje a snesl by jí klidně modré z nebe. Dvořáková se samozřejmě luxusu nebrání a okamžitě se ke svému miláčkovi nastěhovala do obrovské vily.

Kliknutím zvětšete

Skromná je i Iveta Lutovská (vlevo), která nepohrdne bižutérií. Kateřina Sokolová měla při pózování jediný doplněk a to hodinky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.