Love story na Miss: Christová ukázala zajíčka, lesbické hrátky finalistek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Love story na Miss: Christová ukázala zajíčka, lesbické hrátky finalistek!

Ivana Christová ukázala novou lásku, neúspěšné finalistky České Miss zase dívčí lásku, Jiří Šlégr oceňoval skvělé křivky Lucie Králové a Ozcan Kore alias Jean překvapil s dcerou Veroniky Freimanové po boku.
Ivana Christová ukázala novou lásku, neúspěšné finalistky České Miss zase dívčí lásku, Jiří Šlégr oceňoval skvělé křivky Lucie Králové a Ozcan Kore alias Jean překvapil s dcerou Veroniky Freimanové po boku. (koláž Ahaonline.cz)

Ačkoliv jsou venkovní teploty často stále pod nulou, na Českou Miss evidentně přišlo jaro. Na slavnostním večeru se to hemžilo novými zamilovanými páry, které pak na párty už nenechaly nikoho na pochybách, že jsou do sebe zbláznění až po uši. A nechyběla ani dívčí láska v podání rozdováděných finalistek…

Poprask způsobila úplně první královna krásy Ivana Christová (47), tehdy ještě československá, která ukázala po rozchodu se slovenským politikem Robertem Beněm (47) v doprovodu očividně o hodně mladšího šarmantního Prešovana Viktora Frisíka.

A nebyla jediná, kdo svým doprovodem překvapil – na České Miss se ukázal i bývalý pár Ozcan Kore (38) alias Jean a někdejší Miss Kateřina Sokolová (21), každý ale s někým jiným. Zatímco Katka dováděla na parketu se zlatníkem Robertem Hájkem, Jean překvapil, když se vinul k dceři Veroniky Freimanové Tereze (23).

Poprask na párty ovšem způsobily i finalistky Dominika Opplová (20) a Barbora Zelená (20). Značně společensky unavené se tak dlouho navzájem utěšovaly z prohry, až to celé vyvrcholilo v něžné polibky a doteky, přestože podle našich informací obě přítele mají.

Pořádně to na rozjela také nejprsatější Miss ČR Lucie Králová (28) s hokejistou Jiřím Šlágrem (39). Jestliže se v sále chovali ještě velice decentně, na tanečním parketě si Luciinu skvělou a sexy postavu užíval hokejista plnými doušky.

To poslední vítězka Miss ČR Aneta Vignerová (23) s Davidem Krausem (31) vášně neskrývala od první minuty, co spolu pár vešel do karlínského divadla, stejně jako Česká Miss 2008 Eliška Bučková (21) se zpěvákem Noidem (30).

Něžnostem už se v takové atmosféře neubránila ani sama ředitelka České Miss a novomanželka Michaela Maláčová-Bakala (39) se svým manželem uhlobaronem Zdeňkem nebo vítězka titulu Jitka Nováčková (18) s přítelem Markem Ferenčikem, který si ji celou dobu držel tak, jako by tušil, že je teď nečeká zrovna lehké období.




Přečtěte si
pasadena
22. 3. 2011 • 08:14

no jak se tak dívám,tak Ferenčík bude hodně brzo vyměněn.Dávám tomu tak měsíc?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.