Missky v akci: Sokolová vzala nůžky na Vignerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Missky v akci: Sokolová vzala nůžky na Vignerovou!

Sokolová (vlevo) by se jako kadeřnice živit nemohla, Vignerovou naštěstí neostříhala.
Sokolová (vlevo) by se jako kadeřnice živit nemohla, Vignerovou naštěstí neostříhala. (Aha! – Marek Pátek)

Zdravý a upravený chrup je základ! Přesně v duchu tohoto hesla se herečka a moderátorka Jitka Asterová (50) na otvíračce salonu krásy usadila do zubařského křesla, kam se obyčejně nikdo nehrne, a všem hostům názorně předvedla, že její dentista odvedl skvělou práci.

„Chodím na pravidelné prohlídky a o své zuby se pečlivě starám, tak proč bych je neukázala. Myslím, že by to měl dělat každý,“ nechala se slyšet Asterová, kterou z křesla ne a ne dostat zvláště poté, co v ordinaci objevila obrovský kartáček na zuby.

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (23) zažila v salonu nejednu pernou chvilku. To když Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (21) vzala do ruky nůžky a rozhodla se, že ji ostříhá podle svých představ. Na to ale naštěstí nedošlo. „Obdivuji všechny kadeřnice a kadeřníky, já bych to dělat nemohla, vůbec mi to nejde,“ smála se bývalá misska, kterou doprovodil její přítel, zlatník Robert Hájek.

Jitka Asterová zubní hygienu nepodceňuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.