Josef Somr po smrti družky Zuzany Šavrdové: Pohřeb zařizuje s její sestrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Josef Somr po smrti družky Zuzany Šavrdové: Pohřeb zařizuje s její sestrou!

Josef Somr
Josef Somr (Aha! – Marek Pátek)

I když je mu těžko, dolaďoval herec Josef Somr (76) během pátku pohřeb své družky – herečky Zuzany Šavrdové (†65), která podlehla rakovině. Se vším mu pomáhá její sestra, za kterou teď filmová legenda jezdí do Kobylis a která jako by zesnulé Zuzaně z oka vypadla. Právě tam Somra zastihli fotoreportéři deníku Aha!.

Komunikovat s okolím se Somrovi nechce. Sice chodí ven a jezdí svým autem, mobilní telefon ani pevnou linku ale nezvedá. Po několika zazvoněních se zapíná záznamník, na kterém herec opakuje své telefonní číslo a vyzývá k zanechání vzkazu.

Somrovi herečtí kolegové a přátelé teď mají strach, aby se herec neuzavřel před světem a nepropadl těžkým depresím, ke kterým ještě před skonem Zuzany Šavrdové neměl daleko.

„Jsem v důchodu a dožívám. Ne, nechci, aby to vypadalo, že si stěžuju, ale uvědomil jsem si, o kolik věcí jsem v životě přišel. Teď už je to ale beztak jedno, protože to nedoženu. Nic velkého mě už nečeká, to dobře vím,“ řekl na začátku tohoto roku Somr deníku Aha!.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.