Zničený Josef Somr: Jeho družka má rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zničený Josef Somr: Jeho družka má rakovinu!

Do společnosti vyrážel Somr obvykle sám, družku vyvedl jen párkrát.
Do společnosti vyrážel Somr obvykle sám, družku vyvedl jen párkrát. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Ještě před půl rokem mu byla každodenní oporou. Družka Josefa Somra (75) se od svého partnera nehnula ani na krok. Prodělal těžkou operaci slinivky a partnerka dbala na jeho přísnou dietu a stala se jeho ošetřovatelkou. Teď se situace otočila! Ani ne rok po prodělané operaci stojí u lože své lásky smutný Somr a naříká – jeho družka bojuje s rakovinou!

Už léta spolu žijí v bytě na pražských Vinohradech, který v posledních týdnech téměř neopouštějí. Herec Josef Somr odmítá jakékoliv herecké nabídky se slovy, že jediné, co ho teď zajímá, je jeho těžce nemocná partnerka. „Jeho družka má rakovinu a on chce být co nejvíce s ní. Tráví s ní každou vteřinu,“ řekl nám dobře informovaný zdroj z divadla.

Přitom ještě letos v únoru spolu vyráželi na vycházky plné smíchu a partnerka, o které Somr mluví jen zřídka, obstarávala nákupy a starala se o nemocného herce. Toho proslavila především role učitele Ječmena v Básnících, naposledy si pak zahrál před dvěma lety ve snímku Vladimíra Michálka O rodičích a dětech.

Josef Somr měl celý víkend vypnutý telefon.

Josef Somr ve filmu Pozor, vizita!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.