Oldřich Kaiser: Dostal druhou šanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Oldřich Kaiser: Dostal druhou šanci!

Napravený piják Kaiser si zahrál notorického alkoholika.
Napravený piják Kaiser si zahrál notorického alkoholika. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Už už to vypadalo, že po opileckém extempore na zájezdovém představení divadla Ungelt zůstane Oldřich Kaiser (55) na dlažbě.

Na herce, který je kromě nesmírného talentu proslulý i nemírným pitím, se ale usmálo štěstí, když mu Divadlo U Hasičů nabídlo angažmá. V pátek tu měla obnovenou premiéru tragikomedie Jeffreymu je šoufl, se kterou Kaiser slavil úspěchy právě v Ungeltu. Obstojí tentokrát?

„O hru je pořád velký zájem. Rozhodli jsme se proto zakoupit práva a uvést ji na jiné scéně. Obsazení ale zůstalo, takže spolu s Kaiserem v ní účinkují i jeho dcera Karolina, Rostislav Novák starší a Jaroslav Hanuš,“ uvedla za pořadatelskou agenturu Eva Vrtišková, která je zároveň Kaiserovou manažerkou.

Faktem je, že role slavného žurnalisty a notorického alkoholika Jeffreyho Bernarda je známému herci šitá přímo na tělo. Málokdo by v ní exceloval tak jako právě on.

Na prknech Divadla U Hasičů se navíc Kaiser nedávno představil i jako režisér, když si vzal na paškál životní osudy své kamarádky Jaroslavy Hanušové (61) ve velmi svérázné hře Jaroslava.

„Tohle představení se nebude nikdy opakovat, je to premiéra a derniéra zároveň,“ řekl při jejím uvedení. Kaiserův režijní debut byl ale přijat velmi vlažně, a tak se herec raději vrátil k tomu, co mu opravdu jde...



Přečtěte si
winterfreshka
14. 3. 2011 • 09:19

Zbohatlík ti už u sebe leští pod mostem fleka .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.