Totožnost milenky Oldřicha Kaisera odhalena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Totožnost milenky Oldřicha Kaisera odhalena!

Kaisera a Vrtiškovou prý spojuje hlavně práce.
Kaisera a Vrtiškovou prý spojuje hlavně práce. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Identita dámy, kterou deník Aha! nedávno přistihl, jak se po boku Oldřicha Kaisera (55) toulá večerní Prahou, je díky všímavému čtenáři odhalena!

Podle všeho se jedná o bývalou programovou ředitelku České televize a analytičku Novy Evu Vrtiškovou (50).

A i když byli oba na důvěrnosti skoupí, jejich výrazy dávaly tušit, že se ti dva rozhodně nevidí poprvé. Je snad právě Vrtišková tou ženou, která si našla cestu k srdci tohoto talentovaného, leč v mnoha ohledech problémového umělce?

„S panem Kaiserem se známe už docela dlouho. V poslední době se vídáme dost často, protože se blíží termín uvedení představení Jaroslava, kterou režíruje a bude to vlastně jeho debut,“ řekla deníku Aha! Vrtišková, jejíž agentura má uvedení hry na starost.

Jestli ji a známého herce pojí něco víc než jen pracovní vztah, ale prozradit nechtěla. „Berte to tak, že spolu pracujeme,“ odpověděla po krátkém zaváhání na přímý dotaz deníku Aha! někdejší programová ředitelka.

Už 14. února v Divadle U Hasičů se budou moci diváci přesvědčit, nakolik se Kaiser zotavil po nedávné eskapádě, kdy jej vyhodili z Divadla Ungelt, když se opil na zájezdovém představení v Písku a urážel diváky.



Přečtěte si
pavel1943
1. 2. 2011 • 10:33

Vážený pane Kaisere,žijte si po svém a na debily se+ rte

alenkaa
31. 1. 2011 • 19:18

Olda je dobrej herec. Jen ten alkohol je jeho moc velký (ne)kamarád.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.