Mareš a Svobodová: Nové módní ikony Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš a Svobodová: Nové módní ikony Česka!

Leoš Mareš s Hanou Svobodovou krátce po příletu z dovolené v USA.
Leoš Mareš s Hanou Svobodovou krátce po příletu z dovolené v USA. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Moderátor Česko Slovenské SuperStar Leoš Mareš (34) se v posledních týdnech zařadil mezi nejlépe oblékané celebrity.

Vliv na to jistě má i jeho mladičká přítelkyně, modelka Hana Svobodová (22), se kterou se Mareš snaží držet krok a být trendy.

Často tak při volbě oblečení a doplňků na společenské akce vyhledávají pomoc stylisty. A jeden z nich, Dušan Chrástek, pro deník Aha! ohodnotil jejich oblečení, ve kterém v pátek přiletěli z dovolené v USA.

Hanka Svobodová

„Hanka se skutečně vymódila, tohle je outfi t à la Victoria Beckham. Světlé odstíny jsou v kurzu a ví to i její stylista,“ pochvaluje si Chrástek.

„Nepřehlédnutelným kouskem je zejména prodloužená vesta z pravé kožešiny Fendi za cca 170 000 korun. Vestičky mají v oblibě všechny zahraniční ženy a jak je vidět, tomuto trendu neunikla ani Hanka. Vesta je nejspíš pouze zapůjčena ze showroomu značky, tento kousek je tak výrazný, že se nedá nosit pořád. Jen je tu otázka, zda je styling zralé ženy vhodný pro dívku v pouhých 22 letech, model by mohl být spíše mladistvější,“ dodává Chrástek.

Leoš Mareš

A co říká módní stylista Dušan Chrástek na oblečení moderátora Mareše?

„Leoš se oblékl zcela odlišně od své partnerky, celý outfi t je ve formální černi. Výrazná je pouze bunda s leskem a zajímavým prošíváním. Kalhoty Guess jsou naopak příliš usedlé a střih nelichotí Leošově postavě. Pochválit mohu ovšem obuv – tzv. farmářky, které jsou velmi kvalitní, což je vidět na prošití a propracování kožené usně. Dokonce Leoše podezříváme z použití nového přírodního »oživovače« barvy vlasů Refresh, čili pánského přelivu, který je nyní velkým hitem všech metrosexuálních mužů, a skutečně mu to sekne. Jen měl možná myslet na více pohodlný a barevný model ke své přítelkyni. Moc hezká je i pánská kabela Diesel Blafl  Gold v kombinaci látky a kůže. Pánové, inspirujte se!“ dodává Dušan Chrástek.



Přečtěte si
conjar
6. 3. 2011 • 18:22

Cha,cha !! Tak to by mezi ně dobře zapadla Mojsejová.

pohadkamaje
6. 3. 2011 • 14:43

Jakže se jmenuje ta kabela? Diesel Přeblafl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.