Pavel Zedníček: Přichází o zrak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavel Zedníček: Přichází o zrak!

Přítelkyně Hana Kousalová dělá herci momentálně starosti.
Přítelkyně Hana Kousalová dělá herci momentálně starosti. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

Herce Pavla Zedníčka (61) čeká těžká operace! Oblíbený komik, který si zahrál v celé plejádě českých filmů a seriálů, musí kvůli zhoršujícímu se zraku na laserovou operaci.

Ta by ho zbavila dioptrií, které ho omezují nejen v reálném životě, ale hlavně v tom profesním. Při svých vystoupeních nemůže mít brýle, bez kterých nedá jinak ani ránu, a čočky odmítá. Ze strachu z pádu z pódia či jiného trapasu vážně zvažuje podstoupit tento bolestivý zákrok. „Bohužel se to nezlepšuje, ale horší,“ přiznal deníku Aha! Zedníček.

„Bez brýlí je to pro mě těžké, sotva napíšu zprávu v mobilu,“ přiznal herec po premiéře hry Láska naruby v Divadle Kalich, kde exceluje po boku Jany Paulové (55). Na následné párty byli všichni přítomní svědky, že mu tato zdánlivá drobnost dělá opravdu velké potíže, a psaní textovky raději odložil na později. Přitom celé představení musel odehrát bez brýlí a v duchu se modlil, aby nepřepadl přes okraj pódia. „Každý stárneme, už to lepší nebude. Musím na operaci,“ řekl Zedníček.

Termín zákroku by však přicházel v úvahu až v červenci či srpnu, kdy mají divadelní herci prázdniny. Momentálně valašský konzul exceluje ve hrách Zamilovat se, Bez předsudků či Natěrač, se kterými obrazí celé Čechy a Moravu. „Síly jsem nabral v Thajsku, kde jsem oslavil příchod nového roku. Prohřál jsem si tam kosti, abych byl fit na cestování s divadlem po republice,“ prozradil tajemství svého elánu.

V posledních dnech mu však přidělává spíše starosti zdravotní stav jeho partnerky Hanky Kousalové (46), která se nemůže vyléčit z nepříjemné angíny. S dramaturgyní a bývalou moderátorkou pořadu Trní žije již osm let ve spokojeném vztahu. Seznámili se v roce 2003 na filmovém festivalu Novoměstský hrnec smíchu v Novém Městě nad Metují a od té doby tvoří nerozlučný pár.

Pavel Zedníček bez brýlí skoro nevidí, proto je kromě představení nosí všude s sebou.

Přečtěte si
stekavka
13. 2. 2011 • 11:51

Je zajímavé,jak všechny celbrity jsou ohroženy na životě.Jedna má velmi rizikový porod,druhý má rýmu,ale je těžce nemocný,dalšího čeká těžká operace.A přitom ani nic neplatí,všechno mají zdarma.Jen obyčejným lidem asi nic není,ale platit musí.

hu11
13. 2. 2011 • 09:11

a pak uvidíš co je toho příčinou !!

vochomurka
13. 2. 2011 • 08:28

"ťažká" operácia laserom, aby nemusel nosiť okuliare. Vždy som si myslel, že uhorková sezóna je v lete, ale v AHA aj v zime

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.