Pavel Zedníček (59): Sedm let jsem neviděl vnoučata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Zedníček (59): Sedm let jsem neviděl vnoučata!

Pavel Zedníček
Pavel Zedníček (Aha! – David Kundrát)

5:00 – Herec Pavel Zedníček (59), proslavený plejádou rolí v českých filmech (Kleinovi »Básníci«) i seriálech (Malý pitaval z velkého města, Chobotnice z II. patra, On je žena), poprvé promluvil o bolestivém vztahu s nevlastní dcerou Lucií Zedníčkovou (40)!

Zatímco ještě v druhé polovině devadesátých let spolu bok po boku moderovali v televizi Nova pořad Ptákoviny, pak se mezi nimi odehrálo cosi ošklivého a nastal rozkol. Od té doby se Pavel s Lucií nestýká, a ani o ní nemluví. Herec dokonce už sedm let neviděl Luciiny děti, které mnozí považují za jeho vnoučata a kterým byl coby dědeček připraven dát svou lásku!

Lucie Zedníčková se svými dětmi.

„Dědeček »papírově« nejsem. O Lucii jsem se staral, dal jsem jí svoje jméno, protože jsem jistý čas žil s její matkou a měl jsem je rád. Připadalo mi to tak správné,“ svěřil se v rozhovoru pro deník Aha! Zedníček, v současné době prezident festivalu Novoměstský hrnec smíchu. »Vnuka« Mikuláše (11) nevídá a malou Amélii (5) vlastně ani nezná. „Mikuláše jsem viděl naposledy asi před sedmi lety a tu malou holčinu jsem viděl letmo asi před rokem. Říkají mi známí, že je šikovná a hezká. Takový je život a Luciino rozhodnutí. Respektuju to,“ dodává smířený Zedníček, který se kvůli špatným zkušenostem s konci předchozích vztahů do další svatby nežene...

Sama Lucie, rodným příjmením Bártová, jejíž maminka je tanečnice černého divadla, před časem opustila po patnácti letech manžela Vítka Pokorného a žije s hercem Petrem Štěpánem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.