Vyřazení Zedníček a Fišarová: Porušili pravidla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyřazení Zedníček a Fišarová: Porušili pravidla!

Pavel Zedníček a Radka Fišarová
Pavel Zedníček a Radka Fišarová (Aha! – Dan Černovský)

Čtvrté vyřazování v pěvecké soutěži »Duety ...když hvězdy zpívají« bylo smutným překvapením pro moderátora Aleše Hámu (36)! Vypadl totiž jeho favorizovaný pár ve složení Pavel Zedníček (60) a Radka Fišarová (31), na které si dokonce vsadil.

„Naštěstí jen o láhev dobrého vína,“ oddychl si Háma. Jenže pak Hámovi zatrnulo ještě víc. Zedníček a Fišarová totiž porušili závazná pravidla soutěže! Vypadnuvší pár se totiž vždy loučí písní, kterou zpíval tentýž večer, ale Zedníček a Fišarová improvizovali a zazpívali píseň »Sbohem, galánečko«. „Je to naše poslední přání,“ žertoval jakoby před popravou Zedníček. Jestli se to donese až do Anglie k držiteli licence, bude Českou televizi čekat mastná pokuta! Do příštího kola, kde každý pár bude zpívat hned dvě písně, se probojovali Zuzana Jandová – Petr Kotvald, Vojtěch Bernadský – Petra Janů, Simona Postlerová – Petr Kolář a Jana Boušková – Tomáš Trapl.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.