Premiéra muzikálu Kat Mydlář: Z Fišarové je anorektička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Premiéra muzikálu Kat Mydlář: Z Fišarové je anorektička!

Radka Fišarová vypadá jako vyzáblina. Začalo se spekulovat o tom, jestli netrpí anorexií.
Radka Fišarová vypadá jako vyzáblina. Začalo se spekulovat o tom, jestli netrpí anorexií.  (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Na čtvrteční premiéře muzikálu Kat Mydlář se to hemžilo hvězdami. Největší šok způsobila zpěvačka Radka Fišarová (33), která se změnila v chodící kostru!

Za poslední dobu zhubla 12 kilo a podle mnohých si přivolává zdravotní potíže. Zcela opačné myšlenky má Ilona Csáková (40). Ta touží po druhém dítěti a doufá, že jí těhotenské bříško naroste co nejdřív!

„Momentálně vážím 45 kg a jsem spokojená,“ raduje se Fišarová s tím, že nedrží nijak drastické diety. Přiznala ale, že už zhubla 12 kg!

Deník Aha! spočítal Radce BMI (Body mass index), z nějž vyšlo, že je podvyživená. Kvůli honbě za štíhlou linii tak ohrožuje nejen vlastní zdraví, ale i život!

„Myslím, že anorexií netrpím. Dokonce jsem nyní přibrala tři kila, jelikož mi přítel vyvařuje,“ brání se zpěvačka. Moudří však vědí, že popírání je jedním ze stadií poruchy přijímání potravy.

V historickém muzikálu excelovala i Ilona Csáková (40), která hraje roli mrchy Žofie. Ta prozradila, že už uvažuje o dalším miminku a svatbě s partnerem Radkem Vonešem.

„Určitě se chceme vzít, svatba bude hodně brzy, ale přesný termín si nechám pro sebe,“ mlžila Csáková. „Na dalším miminku se taky pracuje, ale raději bych otěhotněla až po svatbě, abych si užila přípitek,“ směje se Ilona.



Autor:  Lucie Šaléová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.