Bývalý hejtman Bendl: Milenka, nebo právnička? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bývalý hejtman Bendl: Milenka, nebo právnička?

U auta spolu prohodí několik vřelých slov na rozloučenou.
U auta spolu prohodí několik vřelých slov na rozloučenou. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Bývalý středočeský hejtman, poslanec a velký milovník žen Petr Bendl (ODS) byl v úterý večer přistižen na večeři s neznámou drobnou tmavovláskou.

V restauraci U Pramene v pražských Dejvicích, kam přišli kolem devatenácté hodiny, se pohodlně uvelebili v jednom z intimních boxů a začali si důvěrně povídat. „On si dal tatarák s topinkami a nealkoholické pivo. Že by se třeba drželi za ruce nebo se líbali, to jsem sice neviděl, ale povídali si dost důvěrně,“ řekl Aha! svědek setkání.

„Na večeři? Co bylo za den?“ podivil se Bendl, jako by si nechával čas na rozmyšlenou. „Už vím, to jsem byl na pracovní večeři. Jednal jsme o právních věcech se svou právničkou,“ uvedl na dotaz, zda nejde o jeho novou partnerku. Přitom by na tom nebylo nic divného.Milovník žen Bendl žije totiž již několik měsíců odděleně od manželky Tamary.

Kolem jednadvacáté hodiny Bendl i tmavovláska restauraci opustili a vydali se do vedlejší ulice, kde měl Bendl zaparkovaný svůj luxusní terénní mercedes. Ještě chvíli spolu hovořili. A když se krásná neznámá odebrala domů, Bendl nastartoval a vyjel do večerní Prahy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.