Gondíci a Babica se radují - Loskuták a Dobroty budou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gondíci a Babica se radují - Loskuták a Dobroty budou

Adéla a Dalibor se těší na novou kuchyň a zahradu.
Adéla a Dalibor se těší na novou kuchyň a zahradu. (TV Nova)

Dobrá zpráva pro všechny kutily a milovníky vaření.

Televize Nova se nakonec oproti původnímu plánu výrazně šetřit a vysílat reprízy rozhodla natáčet nové díly populárních pořadů Rady ptáka Loskutáka a Babicovy dobroty.

„V sobotu 20. února poběží první díl nového Loskutáka. V takovém bloku před Televizními novinami půjdeme nejen my, ale i Jirka Babica se svým pořadem,“ tvrdí moderátor Dalibor Gondík (40), který si během několikaměsíční pauzy, kdy byl Loskuták pozastaven, odpočinul. Podle Dalibora se Nova pěkně plácla přes kapsu, protože pro oba pořady připravila nová studia.

Loskuták bude v novém!

„Pokud jde o Loskutáka, budeme mít taky novou kuchyň a zahradu,“ prozradil Gondík, který Loskutáka považuje za součást svého života a neumí si představit, že by skončil.

„Diváci se skutečně mohou těšit na oba pořady, které budou mít modernizovanou podobu. Podrobnosti k jejich vysílání sdělíme na začátku února,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

Přečtěte si
babcahanca
31. 8. 2011 • 16:22

To je fajn, že tyto pořady pokračují, líbí se mi. Gondíci jsou vtipní a jsou v Loskutákovi i dobré nápady. Jen mě hrozně vadí u Babici reklama na kastróly. To jistě není jeho nápad, ale byl k tomu asi přinucen. Reklamy je všude až až, proč ji všude cpete????? Navíc většinou není pravda, co se v ní tvrdí.

winterfreshka
13. 1. 2011 • 09:23

A podle Babici i Emana se dá vařit.Horší by to bylo s tím připlešlým takykuchtou

kebulak
12. 1. 2011 • 22:17

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.