Stop pro Rady ptáka Loskutáka! Gondíkovi přijdou o balík peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Stop pro Rady ptáka Loskutáka! Gondíkovi přijdou o balík peněz!

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková (Aha! – Alexandr Malachovský)

Televize Nova si pro diváky přichystala vskutku povedené novoroční překvapení! Namísto nových dílů Rad ptáka Loskutáka nebo Babicových dobrot jim naservíruje ty, které už jednou odvysílala. Sourozenecké duo Dalibor (40) a Adéla (37) Gondíkovi a další hvězdy Novy tak kvůli nucené pauze přijdou o pořádné peníze!

Po vánočním nášupu oblíbených pohádek a dalších televizních lahůdek přijde v lednu a v únoru ledová sprcha v podobě opakování pořadů, které už Nova vysílala v minulosti. A důvod? „Na Nově se šetří, a protože zisky z reklamy jsou v těchto měsících nejnižší, bude začátek roku ve znamení repríz a nejrůznějších »parád« z archivu.

Kromě seriálů Nova zbrzdí natáčení původních pořadů, mezi které patří například Rady ptáka Loskutáka a mnohé další,“ potvrzuje zdroj z televize.

Takový krok se ale Nově může krutě vymstít. Diváci zvyklí na svoje hvězdy a pořady vnímají podobné změny s velkou nelibostí a jediné, čeho tak vedení televize dosáhne, bude fakt, že jim část diváků prostě a jednoduše zmizí ke konkurenci.

„Na leden plánujeme reprízy a výběr toho nejlepšího z našich původních pořadů. Natáčení nových dílů bude pokračovat, ale v trochu jiném tempu než dosud. Diváci se nových dílů samozřejmě dočkají, ale až po odvysílání těch, které jsme pro ně vybrali z archivu,“ uvedla mluvčí televize Michaela Fričová.

Dalibor Gondík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.