Ulice: Brodská chce skončit, Nova ji nepustí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Ulice: Brodská chce skončit, Nova ji nepustí!

Tereza Brodská se s postavou Báry Jordánové jen tak nerozloučí, natáčet bude nejméně do konce prázdnin.
Tereza Brodská se s postavou Báry Jordánové jen tak nerozloučí, natáčet bude nejméně do konce prázdnin. (Aha! – David Kundrát)

Tereza Brodská (42), která již pět let září v nekonečném »nováckém« seriálu Ulice v roli Báry Jordánové, chce následovat Hanu Maciuchovou. Ale...!

Má to háček: Nova se její role nechce jen tak vzdát!

Odchod okaté herečky je tím pádem v nedohlednu... „Scenáristé s postavou Báry Jordánové ještě dlouhou dobu počítají, takže se diváci nemusejí bát. Její příběh budou moci sledovat i po prázdninách. Jakým způsobem a kdy odejde, je tedy ještě ve hvězdách,“ prozradila deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková s tím, že na obrazovkách Novy bude v příštích dnech k vidění speciální spot prezentující právě příběh Báry Jordánové z Ulice.

„Když jsem oznamovala svůj odchod, tak jsem trochu počítala s tím, že to tak jednoduché nebude a může to nějaký čas trvat, než mě vyvážou z dějových linek. Rozhodně nechci komplikovat práci scenáristů, proto jsem to oznámila s předstihem,“ říká sama Brodská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.