Mahulena Bočanová začala nový život: Koupila si byt na »Staromáku«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mahulena Bočanová začala nový život: Koupila si byt na »Staromáku«!

Bočanová už nechce být závislá na exmanželovi Mrázovi, s dcerou se stěhují do vlastního!
Bočanová už nechce být závislá na exmanželovi Mrázovi, s dcerou se stěhují do vlastního! (Aha! – David Kundrát, TV Prima)

Herečka a moderátorka primáckého magazínu Top Star Mahulena Bočanová (43) udělala tlustou čáru za minulostí! Poté, co se rozešla s manželem a otcem dcery Márinky (8) Viktorem Mrázem (43) a ten si domů přivedl novou partnerku Martu Jandovou (36), rozhodla se »Mahu« opustit Viktorův statek ve Velkých Číčovicích a zabydlela se ve svém!

Moderátorka Mahulena Bočanová (43) začala na Vánoce nový život! Přestože by s dcerou Márinkou (8) mohla až do konce života bydlet v luxusním domě svého exmanžela Viktora Mráze (43) ve Velkých Číčovicích, rozhodla se postavit na vlastní nohy a nebýt na nikom závislá!

Aby si Viktor mohl domů vodit novou partnerku Martu Jandovou a Mahulena s dcerou nebyly vystavovány zbytečným třenicím, pořídila si »Mahu« vlastní byt! Vánoce už trávila jako paní luxusního bytu na prestižní adrese – přímo na Staroměstském náměstí v Praze! Sice ještě není úplně zařízený, ale je útulný, a hlavně – jak dnes večer prozradí v magazínu Top Star na Primě – připravený na nového partnera!

Bočanová rozhodně netroškařila! Pořídila si byt přímo na pražském Staroměstském náměstí! „Chtěla jsem mít konečně nějaké svoje zázemí. Márince se tady líbí, má to tu dobrou energii a hlavně je to pořádná změna. Já jsem holka z vesnice a jezdím na vejminek na Staromák,“ prozradila Bočanová v Top Staru, který dnes večer odvysílá televize Prima.

Podrobnosti o svém novém útočišti moderátorka prozrazovat nechtěla, ale je zřejmé, že se jedná nejméně o dvoupokojový byt. Sama lokalita patří k nejlukrativnějším v celé republice, odborníci hodnotu bytu odhadují na sumu okolo deseti milionů korun.

Zařídit jej Mahulena ještě příliš nestihla, prožívala v něm ale se svou milovanou dcerou Vánoce. Přivede si do nového bytu i nového muže? „Zatím se rozkoukávám, ale už si dokážu představit po boku nového mužského. Ale jsem pro chlapy tvrdý oříšek. Nejvíc mi záleží na tom, aby Márinka byla šťastná a dělala pokroky,“ vidí optimisticky budoucnost Bočanová.

V kuchyni se Mahulena teprve zabydluje...

...v obývacím pokoji si už ale umí udělat pohodlí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.