Rozešlí Bočanová a Mráz: Vše je jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozešlí Bočanová a Mráz: Vše je jinak!

Mahulena Bočanová s přítelem Martinem Černým vyhlížejí rozvod...
Mahulena Bočanová s přítelem Martinem Černým vyhlížejí rozvod... ( Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Ještě nedávno to vypadalo, že manželství Mahuleny Bočanové (44) a Viktora Mráze (44) bude brzy minulostí. Jenže poté, co se Mráz rozešel se zpěvačkou Martou Jandovou (36), je vše jinak!

On najednou s rozvodem nespěchá. A Bočanová, která randí s modelem Martinem Černým (36), z toho není nadšená...

Zpočátku měla být Bočanová tou, která s rozvodem otálela. Snažila se ho oddálit ve víře, že se manželství podaří zachránit. Jenže po čase se Mráz rozešel s Jandovou, zatímco Mahulena po boku nového přítele chytila druhý dech. A role se obrátily! „Mahulena se znepokojením sleduje, jak Mráz s rozvodem otálí. Bojí se, aby ho zbytečně neprotahoval. Kdo ví, co ho k tomu vede? Roli však může hrát i dělení majetku,“ naráží zdroj z okolí slavného páru na to, že Mráz za léta v showbyznysu přišel ke slušnému bohatství.

Mahulena má podle práva nárok na polovinu veškerého majetku nabytého po dobu manželství. Ten není malý, zahrnuje příjmy z muzikálu Děti ráje, podíl na statku s penzionem v Malých Číčovicích u Prahy a také nemalou sumu, za kterou Mráz v roce 2005 prodal hudební vydavatelství BMI. Kdyby se tedy Mahulena rozhodla, že chce vše, na co má podle zákona právo, mohla by Mráze zruinovat...

Hlavně se ale Bočanová obává toho, aby se táhnoucí se rozvod nedotkl dcery Márinky (9), která změny kolem sebe nese dost citlivě. „Ona i Mráz by pro ni udělali první poslední a vždy svorně tvrdili, že jejich rozluka se Márinky nesmí ani v nejmenším dotknout!“ uklidňují přátelé rozvádějícího se páru.

Majetek Viktora Mráze

  • Příjmy za muzikál Děti ráje.
  • Rozlehlý statek s penzionem v Malých Číčovicích u Prahy.
  • Před lety prodal podíl v hudebním vydavatelství B&M Music společnosti Universal Music – se společníkem Michalem Bělouškem vydělali desítky milionů korun.
  • Příjmy z pořádání koncertů Hany Hegerové, Chinaski, Lucie a mnoha dalších interpretů.
  • Pozemky v Horoměřicích u Prahy, Úšovicích na Mariánskolázeňsku.



Přečtěte si
pavucinka
25. 3. 2011 • 17:43

Soud by měl provádět všechny návrhy, které zásadně osvětlují situaci, tedy i stav majetku, ale neudělají to zřejmě vždy. Naše soudkyně při vyrovnávání majetku řekla, že záleží na ni,jaké důkazy bude provádět. Tak se stalo,že po dvaceti letech manželství a se třemi dětmi nedostala žena nic. Pan stavební podnikatel byl asi ochotný jinde a JINAK.A kdyby měl na firmě dluhy, tak to by jste je chtěla taky? Tázala se docela sličná mladá soudkyně. Během jednání prozradfila, že by jla k moři. /Bylo pošmourno/ Někedy i za cenuý "četných procesních vad" nižších soudů, se člověk spravedlnosti nedobere.

edea
25. 3. 2011 • 15:25

Pokud vím,tak Mráz prodal hudební nakladatelství ještě před sňatkem s Lenou.Vlastně celý majetek nabyl před sňatkem.Je to syn známého fotbalisty,takže chudobný nebyl.S holým zadkem k němu do vily přišla Lena Bočanová,která po rozvodu se Svobodou neměla nic.Absolutně nic.Takže ona nemá na nic nárok.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.