Sexy moderátorka Ochotská - 100 000 Kč za kalendář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy moderátorka Ochotská - 100 000 Kč za kalendář!

S kalendářem je moderátorka víc než spokojená.
S kalendářem je moderátorka víc než spokojená. (Jan Tůma)

Moderátorka Michaela Ochotská (25) má smůlu. Zatímco většina českých krásek poodhaluje svoje půvaby často víc, než by bylo zdrávo, pro ni coby hvězdu »cudných« nováckých Televizních novin jsou hanbaté fotky jednou provždy tabu.

„Podmínkou nafocení kalendáře bylo, že půjde jenom o zahalené fotografie. O nahotě nemohla být řeč, zavázala jsem se k tomu ve smlouvě. I tak si myslím, že výsledek dopadl skvěle!“ svěřila se deníku Aha! Ochotská.

Ochotská loni nafotila kalendář v Praze, nyní se vydala do Budapešti. „Focení někde daleko v exotice mě vůbec neláká. Naopak. Moc jsem si užila focení v Budapešti. Evropské metropole podle mě mají neodolatelné kouzlo, tak proč se trmácet někam daleko,“ míní moderátorka.

„Ráda přispěji na dobrou věc, takže můj honorář, tedy 100 tisíc korun, poputuje Nadaci Nova. Přispějeme tak dětem z dětských domovů,“ pochvaluje si Míša, která kalendář nafotila s fotografem Janem Tůmou.

Ochotská fotila v maďarské metropoli Budapešti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.