Exmanžel Havlové Radvít Novák - Poprvé promluvil o Dagmar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Exmanžel Havlové Radvít Novák - Poprvé promluvil o Dagmar

Fotografie
Fotografie (internal)

Dagmar Havlová (57) prolomila bariéru mlčení! Poprvé veřejně odkryla svou minulost a soukromí a stejně tak její nejbližší – včetně jejího prvního manžela Radvíta Nováka (57), který se jinak zájmu veřejnosti straní.

Co si Novák o Havlové myslí dnes? A ona o něm? „Radvít byl moje veliká, osudová láska. Dodnes jsme velice dobří kamarádi, je to vlastně můj nejbližší mužský přítel. I když jsme se za pět let po svatbě rozvedli a každý jsme šli jinou cestou, tak se naše cesty pořád prolínají,“ říká Havlová v dnes vysílaném televizním dokumentu o otci své dcery Niny (34).

„Kupodivu se Nina jmenuje po mně. Přestože jsem Radvít, tak když jsem byl capart, rodiče mi říkali Nina. Bylo to takové italské Níno,“ prozradil třeba Novák. „Mně se to líbilo, Nino Manfredi, Nina Ricci, to jméno má v sobě romantiku,“ dodává Havlová s tím, že až do porodu si myslela, že se jí narodí syn.

Exmanžel Havlové Novák poprvé promluvil: Sbalil jsem ji na lyžích! Lhal jsem a skočila mi na to!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.