Petr Štěpánek a Zlata Adamovská - Vášnivý polibek v mrazivé noci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská - Vášnivý polibek v mrazivé noci

V noci po křtu knihy zůstali Štěpánek a Adamovská venku na chvíli sami.
V noci po křtu knihy zůstali Štěpánek a Adamovská venku na chvíli sami. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Křest životopisné knihy jedné z nejpopulárnějších hereček současnosti a hvězdy seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2 Zlaty Adamovské (51) přinesl nečekanou pointu!

Pozvala na něj totiž dva muže, kteří jsou pro její život důležití – exmanžela Radka Johna (55) a přítele Petra Štěpánka (61)! A zatímco prvně jmenovaný nedorazil, Štěpánek, o němž se spekuluje jako o Zlatině novém milenci, slízl veškerou smetanu! „Zlatu mám moc rád, známe se už léta, takže jsem na křtu její první knihy samozřejmě nemohl chybět. Je to báječná ženská!“ nešetřil superlativy pohádkový princ ve výslužbě. „Je to úžasný člověk a kolega, který mě vždy rozesměje,“ vrátila Štěpánkovi slova chvály Zlata, a odměnila se mu i jinak.

Přestože oba popírají, že by jejich vztahy byly více než přátelské, když si mysleli, že je nikdo z novinářů nevidí, padli si do náruče! A polibek, který následoval, měl ke kamarádskému dost daleko. Dlouhé láskyplné setkání lačných rtů Štěpánek doprovodil i rukou, kterou si Zlatu přivinul ještě blíž.

V mrazivém večeru před hotelem Intercontinental v Pařížské ulici v Praze chtěl mít Adamovskou tak blízko, jak to jen šlo. Poté herečka odjela přivolaným taxíkem domů. Vzít s sebou domů z veřejné akce Petra, jehož manželka Vlasta Janečková (75) je stále hospitalizována v psychiatrické nemocnici v Bohnicích, se však neodhodlala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.