Lechtivé snímky, které nafotil sám expolitik Macek, se líbí... Profesionální fotograf doporučuje: Pěkné, pokračovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lechtivé snímky, které nafotil sám expolitik Macek, se líbí... Profesionální fotograf doporučuje: Pěkné, pokračovat!

Miroslav Macek
Miroslav Macek (facebook, ara)

Bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek (65) sice jako bývalý politik příliš oblíbený není, erotické fotky jeho milenky Petry Hrochové (23) se ale mnohým líbí. Svědčí o tom nejen diskuse na ahaonline.cz, ale i názor profesionálního fotografa, jemuž Aha! dalo snímky k posouzení.

Pěkné fotky hezkého ženského těla. Tak by se daly shrnout snímky, které Macek zveřejnil na jedné z internetových sociálních sítí. „Autor dobře využívá přirozeného světla, které v kombinaci s ženským objektem působí lépe než s bleskem,“ ohodnotil kolekci profesionální fotograf Petr Novotný.

Nejen jemu se fotky líbí, ale i mnohým čtenářům Aha! „Fotky jsou pěkný a nikdo se nemá za co stydět. Je v tom šmrnc, je v tom vtip žádná perverze, jen čisté erotické akty. Fakt pěkné,“ pochválil Macka pisatel Kouba.

„Dříve jsem říkal, Macku dej si facku, ale musím uznat, že má sílu okamžiku. Fotit neumí každý, kdo mačká spoušť,“ přidal se člověk, který se podepsal jako Im.

Není divu, že snímky bývalého druhého nejmocnějšího muže ODS Macka se líbí. Vždyť v mládí býval členem Svazu československých fotografů.

„Celkově chválím nápaditost. Myslím, že zde je potenciál se zlepšit i případně fotky vystavit. V případě tak hezké slečny se inspirace nachází sama. Gratuluji a přeji dobré světlo i nadále,“ dodal profesionální fotograf Petr Novotný.

Kliknutím zvětšete

Více fotek si prohlédněte ZDE

Mackovu reakci si můžete přečíst ZDE

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.