VIDEO Davídek z Talentmanie: Oběť exhibicionismu svých rodičů, nebo útoku od závistivců? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

VIDEO Davídek z Talentmanie: Oběť exhibicionismu svých rodičů, nebo útoku od závistivců?

Je Davídek obětí svých rodičů, nebo velký talent?
Je Davídek obětí svých rodičů, nebo velký talent? (TV Nova)

Sedmiletý David Dostál postižený dětskou mozkovou obrnou si získal srdce všech diváků, když v úvodním díle Talentmanie vstal po operaci nohou ze svého kočárku. Obyvatelé města Kunštát, odkud Davídek pochází ale tvrdí, že je malý imitátor Michaela Jacksona pouze oběť svých rodičů, kteří se chtějí za každou cenu zviditelnit.

Vypadalo to, že jedno oko nezůstalo suché, když se Davídek Dostál za doprovodu svých rodičů postavil v přímém přenosu Talentmanie na nohy, které měl po náročné operaci šest týdnů v sádře. Zdání ale klame. Některé lidi v moravském Kunštátě, odkud Davídek a jeho rodina pocházejí, celé vystoupení spíš rozladilo.

Obyvatelé se na webových stránkách Kunštátu rozčilují, že Davídek je vlastně obětí svých ambiciózních rodičů, kteří se jeho prostřednictví chtějí za každou cenu dostat do televize „To, co jsem včera zhlédla na TV Nova, mě mozek nebere. Pana Dostála všichni známe a víme, že pro svoje zviditelnění by šel přes mrtvoly, nechápu ale, že se k tomu propůjčuje i jeho manželka! Je mě strašně líto malého Davida, kterého předvádí jak nacvičené zvířátko v cirkuse,” píše například žena pod přezdívkou Šokovaná.

„Chápu snahu pana Dostála se pokud možno před kamerou co nejvíce zviditelnit, ale pro své vlastní ambice dostat se do TV za každou cenu, dělat ze svého nemocného syna cvičenou opici je hyenismus první kategorie. Ten kluk měl na začátku léta obě nohy po operaci zasádrovaný a jen pro to, aby to bylo co nejvíce "show", zahrají s ním rodičové zázrak prvních krůčků v dementím pořadu TV Nova a nedej bože ho budou nutit tančit ala Michael Jackson .... no, snad to panu Dostálovi zvedlo rating na castinzích do reklam a třeba to hodí i nějakou kačku do rodinného rozpočtu,“ rozčiluje se další z diskutujících pod přezdívkou Karel.

Další diskutující pod přezdívkou Xy dokonce namítá, že v době castingů dokonce Davídek ještě chodil. To ale porotce Zdeněk Troška, který se zná s rodinou Dostálových už dlouho a malého Michaela Jacksona z Kunštátu do Talentmanie přivedl, popírá. „Je tam proto, protože chtěl jeho tatínek dát inspiraci všem ostatním, kteří mají dítě podobně postižené. Davídek bohužel před začátkem castingů musel na operaci, nemohl nám proto předvést, co všechno umí. Je ale úžasné, jak je živý a jak se se vším vyrovnal. Takový útok v diskuzi považuji za závist lidí okolo, “ zastával se i Ladi Dostála.

Co myslíte? Je Davídek jen obětí svých rodičů, kteří se chtějí zviditelnit, anebo talentovaný imitátor Michaela Jacksona, jemuž sousedé nepřejí úspěch?

ČTĚTE TAKÉ:

Dcera Dominika Haška v televizní soutěži talentů: Táta ji podcenil! „Chci mu dokázat, že umím zpívat,“ řekla.

Česko Slovensko má talent: Pád na zem! Dívku odvezla záchranka!

Další válka talentů! Zapnete si operního pěvce, nebo Julinku, co hádá vlajky?

Porotkyně Banášová vytřeštila oči a pak hlesla: „My se známe...“ Jako by šlo o dávnou lásku...

Režisér Zdeněk Troška: Některé soutěžící chci do filmu!

7. 9. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.