Vodka, sex a nákupy - Harry Potter sbalil novou holku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vodka, sex a nákupy - Harry Potter sbalil novou holku!

Daniel se svoji novou láskou v Londýně. Zprávu přinesl britský deník Daily Mail.
Daniel se svoji novou láskou v Londýně. Zprávu přinesl britský deník Daily Mail. (Fakt.pl, ara)

Tomu se říká rozjezd nové lásky! Jsou jen spolu. Pokud si neužívají intimnosti o samotě, vylezou jen na nákupy a procházky. A taky občas vyrazí na párty. Nedávno byli například v Rusku, kde do nich vodka tekla proudem. Daniel Radcliffe (21) a jeho brunetka.

 

 

Nová přítelkyně představitele Harryho Pottera je o něco větší než Daniel. Ten se z toho ale hlavu nedělá. Na druhou stranu má pěkné ženské tvary. A Daniel je zamilovaný až po uši.

 

Ani na vteřinu ji neopustí. Jsou spolu často sami v jeho útulném bytečku a pokud ne, vyráží jen doplnit vyprázdněnou ledničku anebo něco na sebe, a pak hurá domů.

 

I přes jejich zamilovanost se ale hlídají před ponorkovou nemocí. A tak spolu nedávno vyrazili na odvázanou narozeninovou párty do Ruska, kde se vodkou nešetřilo. Takhle si fanoušci Harryho Pottera zřejmě nepředstavují…

 

Každopádně Danielova brunetka může zajásat nad »slušným úlovkem«. Tučné konto Radcliffa je vážně chutné sousto. Jeho jmění se odhaduje na 42 milionů liber.

 

Kliknutím zvětšete

 

Jeho »bývalce« irské herečce Lauře O''Toole (na snímku, 25) tak zbývají jen oči pro pláč. Jak si jen mohla něco takového nechat ujít.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.