Fanynky legendárních Take That, radujte se! Robbie Williams se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanynky legendárních Take That, radujte se! Robbie Williams se vrací!

Fotografie
Fotografie (internal)

Po patnácti letech našel cestu zpět. Ne že by si při sólové dráze nestřihnul pár úspěšných hitů, ale dobří holubi se rádi vracejí. Anebo stárne a už zas nechce být sám. Každopádně: Staří dobří Take That opět na séně!

Britský zpěvák svůj návrat oficiálně potvrdil teprve včera. „Jsem plný rozpaků a vzrušení. Je to jako bych se vrátil domů,“ cituje tisková zpráva Williamse. „Že se nás pět dá opět dohromady a sejdeme se v jedné místnosti, mi vždy připadalo pouze jako sen. Nyní se to stalo skutečností a jako sen mi připadá to, že spolu opět natáčíme desku. Je mi velkým potěšením, že mohu opět trávit čas po boku Robbieho,“ uvedl k návratu kolegy zpěvák Mark Owen.

Robbie Williams chlapeckou kapelu opustil v roce 1995 a dal se na sólovou dráhu. Výsledkem obnovené spolupráce bude nová, dosud nepojmenovaná deska, kterou spolu v naprosté tichosti natočili v Londýně. Půjde o první společné studiové album od roku 1995, kdy tato formace vydala úspěšnou desku Nobody Else. Produkce novinky se ujal známý producent Stuart Price. Příští rok by měla kapela společně vyjet na koncertní turné.

Skupina Take That vznikla v roce 1989. Společně s Robbiem Williamsem jí tvořili Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald a Jason Orange. Po odchodu Williamse se kapela rozpadla, zbylí členové se dali dohromady až v roce 2005. Od té doby se několikrát spekulovalo o Williamsově návratu.

Společně kdysi natočili novou desku, která by se měla na pultech obchodů objevit v listopadu. Informovala o tom dnes Alice Titzová z vydavatelství Universal Music, další informace přinesl server BBC News.

Medailonek původních Take That

Robbie Williams sám

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.