Zuzana Stirská a Fine Gospel Time zvou na vánoční koncert | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Stirská a Fine Gospel Time zvou na vánoční koncert

Gospel Time Party v pražském Divadle U Hasičů.
Gospel Time Party v pražském Divadle U Hasičů. (Foto – Josef Louda a www.gospeltime.cz)

Máte chuť se krátce před Vánoci příjemně pobavit a nasát přitom adventní atmosféru? V tom případě vyrazte v sobotu 15. prosince 2018 do pražského Divadla U Hasičů v Římské ulici! Uskuteční se tam Zlatá Vánoční Gospel Time Party Zuzany Stirské se svíčkami, svařáčkem a hosty. O co se jedná?

O nejúspěšnější tradiční akci zpěvačky Zuzany Stirské a gospelového souboru Fine Gospel Time, který vznikl již v roce 1999 jako první svého druhu u nás. Vánoční koncert se bude konat již podevatenácté – a dokonce dvakrát během jednoho dne! První vystoupení začne v 15 hodin, druhé v 19 hodin.

Návštěvníci uslyší množství známých vánočních melodií – tradicionálů, koled, semaforských vánočních songů včetně Purpury. A to vše v netradičních úpravách i netradičním podání! Zuzana Stirská, přibližně 25 zpěváků souboru, sólové instrumentální vložky (harfa, trubka a další) spolu s rozšířenou doprovodnou kapelou Fine Time vás dokonale zbaví stresu a nabijí pozitivní energií! Nebude chybět ani nabídka speciálních vánočních dárků. Zkrátka a dobře – zažijete nejkrásnější Vánoce v Praze!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.