Drama v přímém přenosu! Přeskočil tátovo auto a už nevstal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drama v přímém přenosu! Přeskočil tátovo auto a už nevstal...

Fotografie
Fotografie (internal)

Měla to být především jeho show. Na přenos populární německé soutěže Wetten, das…? (Vsaďte se...), v níž se lidé vsázejí společně s populárními osobnostmi, dorazili zpěvák Robbie Williams (36) s manželkou Aydou Fields a kolegy z Take That, ve studiu byli také Cameron Diaz (38), Cher (54) a Christoph Waltz (44). Všem těm chtěl švýcarský student herectví Samuel Koch (23) ukázat, že dokáže na skákacích botách přeskočit pět aut za sebou. Jenže…

Samuel Koch si už nějaký čas přivydělává jako akrobat na volné noze, kterého si najímají filmová studia. V sobotu večer se chtěl poprvé vytáhnout i před miliony televizních diváků a především před svým otcem, který je jeho velkým vzorem.

Chtěl předvést něco, co ještě nikdy nikdo před ním: skočit salto postupně přes pět aut. Táta mu byl během pokusu asistentem. Máma Marion a sourozenci Rebecca (17) a Jonathan (14) seděli v publiku.

Samuel Koch se vsadil, že na svých skákacích botách Poweriser, které mu daroval jeho otec, udělá postupně salto přes pět jedoucích aut. První měl přijít na řadu maličký smart, poté mini následován Fordem Focus, Audi A8 a jako poslední největší auto BMW X3. Vozy se měly přibližovat k Samuelovi na vzdálenost 6,4 metru. Ten pak směl udělat pět kroků a poté salto. Po skoku měl udělat jeden či dva kroky k dalšímu vozu.

Jenže Samuel zaváhal při třetím skoku. Shodou náhod vůz řídil právě jeho táta.

Hoch se při dopadu rozplácl čelem k zemi a musel být okamžitě převezen na jednotku intenzivní péče. Ještě ten den byl operován, další 2,5hodinová operace následovala v neděli. Má poraněnou krční páteř a hrozí mu ochrnutí. Nyní je v umělém spánku, jeho stav je kritický, ale není v ohrožení života.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.