Televizní kuchař Emanuel Ridi: Vydělává 3 miliony měsíčně!

Denně vydělá kolem 100 tisíc, měsíčně pak klidně tři miliony! Tak takový obrat má restaurace televizního kuchaře Emanuela Ridiho (36)! Do loňského října byl Ridi jen provozovatelem malého italského podniku Da Emanuel v Praze 6, skoro přes noc se ale stal televizní hvězdou a to přitáhlo lidi i do jeho hospůdky.
Sem teď míří tisíce zájemců o dobré jídlo a »pokec« se sympaťákem s legrační češtinou. „Za velmi dobré menu bez pití u mě dáte kolem tisícovky,“ říká Ridi o svém podniku, který mu podle informací deníku Aha! vynáší cca 100 tisíc korun denně, což jsou krásné tři miliony za měsíc. „Je to i díky tomu, že vystupuji v televizi, to nepopírám. Větší reklamu už mít ani nemohu,“ řekl deníku Aha! »Manu« (jde o jeho přezdívku – pozn. red.), který si právě odjel s manželkou a synem Giacomem před novou sezonou odpočinout na rodný italský ostrov Elba.
Deník Aha! pro vás má ale i přesto velké prázdninové překvapení. Po tři týdny u nás denně najdete jeden letní recept právě od Emanuela Ridiho. „Doufám, že vám bude chutnat,“ vzkazuje Ital. První specialitu čekejte na tomto místě už v pondělí. S Emanuelem pak budete moci jeho recepty vařit vždy až do soboty. Pro ty z vás, kdo rodáka z Toskánska pravidelně sledujete v televizi, pak máme další dobrou zprávu jeho pořad S Italem v kuchyni půjde na Primě i po celé léto.
V týdnu si teď budete moci denně uvařit s Emanuelem jedno jídlo.
A na tyhle recepty podle Emanuela se můžete těšit příští týden v rubrice RECEPTY:
Pondělí 21. 6. - Letní studené rizoto
Úterý 22. 6. - Rajčata plněná lilkem
Středa 23. 6. - Brambory zapečené se slaninou
Čtvrtek 24. 6. - Sorbetto
Pátek 25. 6. - Grilované kuře s bylinkami
Sobota 26. 6. - Pohár s grilovanými jahodami