Televizní kuchař Emanuel Ridi: Vydělává 3 miliony měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Televizní kuchař Emanuel Ridi: Vydělává 3 miliony měsíčně!

Emanuel před svojí malou, ale výdělečnou restaurací v Praze 6.
Emanuel před svojí malou, ale výdělečnou restaurací v Praze 6. (Aha! – Martin Pekárek, Tomáš Mikule/TV Prima)

Denně vydělá kolem 100 tisíc, měsíčně pak klidně tři miliony! Tak takový obrat má restaurace televizního kuchaře Emanuela Ridiho (36)! Do loňského října byl Ridi jen provozovatelem malého italského podniku Da Emanuel v Praze 6, skoro přes noc se ale stal televizní hvězdou a to přitáhlo lidi i do jeho hospůdky.

Sem teď míří tisíce zájemců o dobré jídlo a »pokec« se sympaťákem s legrační češtinou. „Za velmi dobré menu bez pití u mě dáte kolem tisícovky,“ říká Ridi o svém podniku, který mu podle informací deníku Aha! vynáší cca 100 tisíc korun denně, což jsou krásné tři miliony za měsíc. „Je to i díky tomu, že vystupuji v televizi, to nepopírám. Větší reklamu už mít ani nemohu,“ řekl deníku Aha! »Manu« (jde o jeho přezdívku – pozn. red.), který si právě odjel s manželkou a synem Giacomem před novou sezonou odpočinout na rodný italský ostrov Elba.

Deník Aha! pro vás má ale i přesto velké prázdninové překvapení. Po tři týdny u nás denně najdete jeden letní recept právě od Emanuela Ridiho. „Doufám, že vám bude chutnat,“ vzkazuje Ital. První specialitu čekejte na tomto místě už v pondělí. S Emanuelem pak budete moci jeho recepty vařit vždy až do soboty. Pro ty z vás, kdo rodáka z Toskánska pravidelně sledujete v televizi, pak máme další dobrou zprávu jeho pořad S Italem v kuchyni půjde na Primě i po celé léto.

V týdnu si teď budete moci denně uvařit s Emanuelem jedno jídlo.

A na tyhle recepty podle Emanuela se můžete těšit příští týden v rubrice RECEPTY:

Pondělí 21. 6. - Letní studené rizoto

Úterý 22. 6. - Rajčata plněná lilkem

Středa 23. 6. - Brambory zapečené se slaninou

Čtvrtek 24. 6. - Sorbetto

Pátek 25. 6. - Grilované kuře s bylinkami

Sobota 26. 6. - Pohár s grilovanými jahodami

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.