Ivana Chýlková: Několikrát potratila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Chýlková: Několikrát potratila!

ivana Chýlková je už dvanáct let šťastnou mámou syna Jáchyma.
ivana Chýlková je už dvanáct let šťastnou mámou syna Jáchyma. (Dan Černovský, Martin Hykl)

Dnes je herečka Ivana Chýlková (46) šťastnou mámou dvanáctiletého syna Jáchyma. Cesta ke štěstí však prý vedla přes několik neúspěšných pokusů přivést na svět miminko končících potraty.

..

Ivana Chýlková je bezesporu jednou z nejlepších českých hereček. Jak píše časopis Rytmus života, stát se také matkou se jí však dlouho nedařilo. „Byla jsem několikrát těhotná, ale vždycky jsem o miminko přišla,“ píše se v týdeníku. „Po druhém nebo třetím potratu mi lékař řekl, že asi mít dítě nebudu,“ vzpomíná údajně na krušné chvíle herečka.

Štěstí se na ní však usmálo po čtvrt roce od vyřčení nemilosrdného ortelu. S partnerem Janem Krausem otěhotněla a ani nechtěla uvěřit, že opravdu bude mít vlastní dítě . „Odmítla jsem převzít těhotenský průkaz,“ říká. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a teď na celou záležitost už vzpomíná jen jako na nešťastnou etapu svého života a má radost ze svého syna Jáchyma.

Ze synka má radost i jeho táta Jan Kraus.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.