Herečka Dana Morávková: Souboj s Herzigovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Dana Morávková: Souboj s Herzigovou!

Dana Morávková nyní. Za zády má portrét Evy Herzigové.
Dana Morávková nyní. Za zády má portrét Evy Herzigové. (Aha! – Martin Hykl)

Česká herečka Dana Morávková (39) je úspěšná nejen jako představitelka seriálových rolí, ale v poslední době se velmi často objevuje i coby tvář módních značek. Jenže malý český rybníček jí nestačil, a tak se pustila do zdánlivě ne úplně rovného boje s modelkou Evou Herzigovou (37).

Samozřejmě šlo o to, která z nich je krásnější a dokáže upoutat majitele francouzské značky módního oblečení. A světe div se, Morávková rozhodně neskončila jako poražená.

„Obě jsme se jely ukázat do Paříže, kde jsme se také potkaly. Tváří jsme se nakonec staly obě, já tady v Čechách a Eva v Evropě,“ přiznala deníku Aha! Morávková, která však hned dodala, že na módě a módních trendech rozhodně závislá není.

„To opravdu ne, samozřejmě se chci líbit, ale že bych nějak zvlášť řešila módu, to ne. Nejdůležitější je pro mě rodina,“ podotkla Morávková, která zřejmě Herzigové opravdu nic nezávidí, dokonce si do pražského butiku přišla prohlédnout i modely, které česká rodačka a ve světě uznávaná modelka navrhla. „Moc se mi ten její styl líbí,“ pochvalovala si některé kousky Morávková.

Eva Herzigová v modelu, který sii sama navrhla

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.