SuperStar Bagárová: Maturita za půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SuperStar Bagárová: Maturita za půl milionu!

Monika Bagárová je krásná a umí zpívat. Vzdělání jí rodiče koupí za 560 tisíc korun!
Monika Bagárová je krásná a umí zpívat. Vzdělání jí rodiče koupí za 560 tisíc korun!

Monika Bagárová je překrásná slečna a umí také krásně zpívat. To ale mnohdy nestačí k tomu, aby se člověk uživil a její rodiče si to dobře uvědomují. Její maturita je proto bude stát statisíce!

Mladá zpěvačka totiž letos končí základní školu a její rodiče se (právem) obávají, že Monika při vzkvétající kariéře a lehce vydělaných penězích státní střední školu vzdá a skončí tak bez maturity. Proto se rozhodli jí zkoušku dospělosti koupit.

„Je to soukromá konzervatoř v Brně, kde se budu věnovat zpěvu,“ prozradila Bagárová s tím, že rodiče na dokončeném středoškolském vzdělání trvají. Přijde je to však pěkně draho. „Nevím, já jsem se o to nezajímala, ale myslím, že půlrok stojí 70 tisíc korun. Rodiče chtějí, aby mě ta škola hlavně bavila a maturitu jsem udělala,“ směje se Monika. Čtyřleté studium tak přijde Bagárovy na více než půl milionu korun.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.