Zpěvačka Cheryl Tweedy a fotbalista Ashley Cole - ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zpěvačka Cheryl Tweedy a fotbalista Ashley Cole - ROZVOD!

Fotografie
Fotografie (internal)

Žádná nádoba není bezedná, ani ta s trpělivostí sexy zpěvačky Cheryl Cole (dříve Tweedy, členka Girls Aloud). Nejvíce sexy žena světa roku 2009 v úterý večer definitivně poslala k vodě manžela, hvězdného fotbalistu Chelsea Ashleyho Colea!

Byla stručná. S ním mluvit nechtěla, byť v posledních dnech volal co deset minut, nechával vzkazy a psal textovky, v nichž žebral o poslední šanci, a dokonce navrhoval, že podobně jako golfista Tiger Woods podstoupí léčení a zbaví se závislosti na sexu. „Je konec. Chci rozvod,“ sdělila mu Cheryl (26) esemeskou. I její prohlášení pro tisk bylo rovněž stručné, vystačila si s 21 slovy. Vztah zlatého páru britské scény zničily Ashleyho (29) nevěry, jichž v posledních dnech vyšlo na povrch nejméně pět. Za jejími zády si užíval se sekretářkami, kadeřnicí, modelkami a bůhví s kým ještě...

Složitější patrně bude vypořádání majetku, pár údajně nemá sepsánu předmanželskou smlouvu, přitom za necelé čtyři roky manželství nahromadil majetek v odhadované výši 22 milionů liber (645 mil. Kč), přičemž asi dvě třetiny z toho vydělal Ashley. Cole ovšem nechce, aby veškerá vina za krach manželství ulpěla jen na něm. „Ve skutečnosti nám manželství rozbila tchyně!“ vyhlásil veřejně. „Co se (49letá Joan – pozn.) nastěhovala do našeho domu, jde to s námi z kopce...“

Kočka Cheryl se nejspíš nebude brát o vilu v hrabství Surrey za 177 mil. Kč, asi trvale přesídlí do USA. V Hollywoodu už si vyhlédla dům a patrně i nového milence – 24letého tanečníka Derek Hougha.

Kdo je Cheryl Cole
Zpěvačka, populární porotkyně soutěže X Factor
Vydělává: cca 2,5 mil. liber ročně (73 mil. Kč)

Kdo je Ashley Cole
Fotbalista, anglický reprezentant, hvězda Chelsea
Vydělává: cca 6 mil. liber ročně (177 mil. Kč)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.