A pak že se rozešli... Naopak! Madonna a Jesus: Líbají se jako o závod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A pak že se rozešli... Naopak! Madonna a Jesus: Líbají se jako o závod!

Madonnin vášnivý polibek s Jesusem popírá veškeré zprávy o rozchodu!
Madonnin vášnivý polibek s Jesusem popírá veškeré zprávy o rozchodu! (Isifa.com)

Stárnoucí královna popu Madonna (51) a její brazilský zajíček Jesus Luz (23) se rozešli! Tahle zpráva obletěla minulý týden celý svět, stejně jako informace o jejím novém příteli Jonu Kortajarenovi, španělském modelovi. Co to ale vidíme na fotografi ích z brazilského Ria? Vášnivé polibky této výstřední dvojice! Dali to opět dohromady? Nebo byly zprávy o jejich rozchodu jen poplašné fámy?

Ať už tak či onak, Madonna a Jesus i nadále tvoří pár. O víkendu spolu byli na diskotéce, kde byla mimochodem Madonna dvakrát starší než průměrný návštěvník a musela vypadat jako matka dohlížející na svého nezbedného synka. Zatímco mladí lidé se ve všech možných rytmech svíjeli na parketu, Madonna zůstala celou dobu sedět na židli a nečinně přihlížela. Že Madonna s »Ježíšem« zkrátka patří k sobě, navíc potvrdila i jejich společná romantická večeře v italské restauraci, odkud spolu ruku v ruce odjeli – kam jinam než do hotelu…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.