Tvrdý útok ze Slovenska na moderátora Leoše Mareše! Modelka Jana Beszedesová: Tahal mě na hotel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tvrdý útok ze Slovenska na moderátora Leoše Mareše! Modelka Jana Beszedesová: Tahal mě na hotel!

Jana Beszedesová je na Slovensku populární. Její akty se objevily na obálce prestižního magazínu Brejk.
Jana Beszedesová je na Slovensku populární. Její akty se objevily na obálce prestižního magazínu Brejk. (Aha! – Martin Hykl, reprofoto Brejk)

Nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (33) opět čelí dalšímu útoku na svou osobu. A tentokrát ze Slovenska, kde se díky SuperStar stal vyhledávanou celebritou. Tamější začínající modelka Jana Beszedesová (25) jej totiž nařkla, že ji na jedné bratislavské diskotéce tahal k sobě na hotelový pokoj.

„Nedávno se mi na diskotéce představil Leoš Mareš a hned mě zval do svého prezidentského apartmá v hotelu Carlton. Odmítla jsem,“ svěřila se slovenskému deníku Plus 1 deň. To ale dle jejích slov Leošovi vůbec nevadilo a rychle si prý našel náhradu. „Byla tam i Simona Krainová. Nevím, co spolu dělali. Když jsem je ale viděla, zdálo se, že se dobře baví,“ pokračovala Beszedesová s tím, že ji „Mareš jako ženatý chlap nezajímá“.

Po nařčení, že Mareš trávil vánoční svátky se svou údajnou milenkou Gabrielou Dvořákovou a manželku Moniku a dva syny nechal opuštěné v luxusním bytě v Praze 5, je to další rána, se kterou se bude muset manželství Leoše Mareše poprat. Jak se ale zdá, jeho manželka Monika je si svým manželstvím natolik jistá, že vydrží vše.

A on sám si je také jistý, i tento útok smetl ze stolu. „Je snad jasné, že se někdo chce na můj úkor zviditelnit,“ řekl Mareš deníku Aha!

Leoš Mareš má manželce Monice co vysvětlovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.