Vladyka se po rozvodu zamiloval: Našel si sexy blondýnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vladyka se po rozvodu zamiloval: Našel si sexy blondýnu!

Miroslav Vladyka si našel milenku.
Miroslav Vladyka si našel milenku.

Miroslav Vladyka (50), který se proslavil rolí Michala Karfíka v seriálu My všichni školou povinní, si po vleklém rozvodu s manželkou Kateřinou našel milenku! Na zapřenou s ní vyrazil na předsilvestrovské juchanice do Krkonoš, kde řádil jako utržený ze řetězu. Jeho nový objev je podle informací deníku Aha! podnikatelka.

Svou lásku však Vladyka úzkostlivě tají. „Bylo by dobré, aby nás tady spolu nikdo neviděl a hlavně nefotil,“ svěřil se svým kamarádům herec. Je snad jeho milenka na rozdíl od něj vdaná?

Se svou manželkou už Vladyka nežije déle než tři roky. Nikdy se s ní neobjevoval ve společnosti, proto i rozvod proběhl v naprosté tichosti. Představitel Karfíka přiznal až po čase, že se rozvedl a že své tři děti může vídat jen o víkendech. Sympatickou blondýnku Vladyka vyvezl na lyžovačku do Špindlerova Mlýna. Více než na svahu se však milenci zdržovali v hotelu. Neodpustili si ale předsilvestrovskou párty v Silver Rock, kam se sjela pražská smetánka. Na koncertě kapely GPoint Hunters se s křehkou blondýnou schovávali v davu povykujících fanoušků. Vladyka však byl neustále ve střehu a sledoval objektivy fotoaparátů, aby ho náhodou nikdo nevyfotil. Nepovedlo se...

Eva KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.