Foto jako důkaz: Vladyka si užíval na jachtě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Foto jako důkaz: Vladyka si užíval na jachtě!

Miroslav Vladyka
Miroslav Vladyka (Foto ara )

Upsal duši mořským vlnám. Miroslav Vladyka (57), známý jako učitel Karfík ze seriálu My všichni školou povinní, má kapitánské zkoušky a tráví vzácné volné chvíle na jachtě na Kanarských ostrovech.

Před týdnem si herec nadělil dovolenou na ostrově Grand Canaria, kde si ho všimla čtenářka Aha!. „Pan Vladyka vypadal velice spokojeně. Byl na palubě jako doma,“ popsala. Zachytila Mirka na patnáctimetrové jachtě MARUSIA 1, takže na žádné malé kocábce.

S Vydrou na moře
Taky sám herec není žádný začátečník. Zkoušky má už 13 let a na rozbouřené moře se s ním nebojí například další herecký dobrodruh Václav Vydra (61) s manželkou Janou Bouškovou (62). Už spolu na jachtě trávili nejednu dovolenou.

Zachránil dítě
Vladyka je ale jako doma i na sladké vodě. Loni na Slapech zachránil pětiměsíční holčičku z potápějícího se přívozu. Zoufalá matka držela dítě nad hlavou, sama po prsa ve vodě. Nebýt hercovy duchapřítomnosti, mohlo vše skončit tragicky. „Byla to samozřejmost,“ řekl pak jen skromně.

Zvládl i Everest
Vladyka ale miluje i výšlapy do přírody. „Nezáleží na tom, kde. Můj zatím nejvyšší byl mezi Jižním sedlem a ledovcem Khumbu v Himaláji na Everestu ve výšce sedm tisíc metrů nad mořem,“ prozradil oblíbený herec.

Mistr světa v jachtingu
Přestože nemáme moře, tak se v roce 2009 stali amatérskými mistry světa v námořním jachtingu Češi! Pro mnohé překvapivě zabodovala posádka lodi Bohemia Express. Na palubě byl i Miroslav Vladyka.



Přečtěte si
ivoadler
7. 3. 2017 • 15:27

Je hezké, že na sobě tak pracuje. Ale strejcovatění tím nezabrání. A hlavně, že na to má.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.