Zlomený Jiří Pomeje: Tajný návrat za Ivetou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlomený Jiří Pomeje: Tajný návrat za Ivetou

Fotografie
Fotografie (internal)

Vracel se do Čech s jistotou, že ho manželka vzala na milost, místo toho ho na ruzyňském letišti čekal mráz a ještě větší nenávist od Ivety Bartošové (44), kterou stále miluje! Jiří Pomeje (44) předčasně přiletěl z dovolené v Thajsku a čekal ho šok.

Bartošová ho v médiích vyzvala k návratu. Teď obrátila. Místo toho ho zažil v Čechách výsměch. „Chci s Ivetou mluvit. Zasloužím si to. I kdyby to bylo naposled,“ žadoní Jiří.

Jenže Bartošová mu včera drsně vzkázala: „Jirku už v životě nechci vidět. Vánoce budu trávit sama a dárek od něj nepřijmu!“ To Pomejeho, který během dovolené zhubl 12 kg, dorazilo. „Proč jsem se vracel? Být sám v ráji je někdy peklo. Byl jsem v zemi zaslíbené sexu, ale kdybych byl v Grónsku, bylo by to stejné. Myslel jsem stále na Ivetu,“ vysvětlil manžel zpěvačky, který si myslí, že za dva roky lásky a práce si zaslouží alespoň jednu schůzku. „Nevím, co se děje. Ještě před dvěma měsíci jsme čekali dítě. Je opravdu ponižující dozvídat se jen z novin, co si Iveta myslí,“ povzdychl si zkrachovalý producent. „Snad se ozve. Zatím se před světem schovávám a nechci, aby mě někdo viděl,“ dodal Pomeje, kterému se manželka od chvíle jejich rozchodu ozvala pouze jedinkrát – když měl 13. prosince narozeniny.

Iveta Bartošová má jasno: Pomeje už nic nedostane!

18.12.2009, 05:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.