Vondráčková si pořídila autobus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková si pořídila autobus

Helena Vondráčková s Martinem Michalem si pořídili na cesty luxusní koráb silnic!
Helena Vondráčková s Martinem Michalem si pořídili na cesty luxusní koráb silnic! (Aha! – David Kundrát)

5:00 - Popová legenda Helena Vondráčková (62) dokazuje, že na velikosti přeci jen záleží! Aby se netísnila na zájezdech po Čechách i spřáteleném zahraničí se svým týmem v karavanu, koupili si s manželem Martinem Michalem (50) koráb silnic – roztahovací autobus!

„Koupili jsme ho v Americe na Floridě, kde jsou podobné věci mnohem levnější. Přišel nás zhruba na sto tisíc dolarů (asi 1 800 000 korun – pozn. red). Z Floridy k nám putoval několik týdnů přes oceán lodí, do německého přístavu v Bremenhaffenu, kde jsem si ho vyzvedl a dovezl do Čech,“ popisuje Michal odyseu nejnovějšího přírůstku Helenina motoparku s tím, že na financování autobusu se podílí i leasingová společnost, kam Helena na protiúčet vrátila i svůj starší zájezdový karavan. Na Helenin naftový autobus je zapotřebí mít řidičák jako na náklaďák, což Michal, jako bývalý majitel transportní firmy, samozřejmě má.

Pohyblivé bydlení Heleny Vondráčkové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.