Jan Šťastný - Opustily ho všechny ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Šťastný - Opustily ho všechny ženy!

Šťastnému dělala na křtu knihy společnost pouze jeho kolegyně Simona Postlerová.
Šťastnému dělala na křtu knihy společnost pouze jeho kolegyně Simona Postlerová. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Na křest biografie herce a hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě Jana Šťastného (43) nedorazila ani jedna z jeho drahých poloviček.

Na křest biografie herce a hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě Jana Šťastného (43) nedorazila ani jedna z jeho drahých poloviček.

O své manželce Lence, která mu utekla do náruče ředitele Národního divadla v Brně Daniela Dvořáka, mluví Šťastný v knize jen s úctou a se stále přetrvávajícími city. To asi neunesla jeho současná milenka, herečka Barbora Petrová, a proto jak ona, tak i stále ještě manželka Lenka daly herci na křest vale a nepřišly.

Situaci tak zachraňovala jedna z kmoter knihy Simona Postlerová. „Honza je skvělý člověk a můj velký přítel,“ nechala se slyšet. Pro jistotu ale okamžitě dodala: „Přítel je v téhle době chápán jako milenec, tak to ne, to odmítám,“ dodala, aby se vyhnula případným spekulacím.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.