Nemrava Vyskočil: Masíroval prsa Lounové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nemrava Vyskočil: Masíroval prsa Lounové!

Ivan Vyskočil se nechal unést vnadami krásky Olgy Lounové.
Ivan Vyskočil se nechal unést vnadami krásky Olgy Lounové. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Známý milovník opálených žen Ivan Vyskočil (62) se postaral o pěkný poprask! Na otevření nového salonu krásy Maxilife, který »zprovoznila« dcera Pavla Vohnouta alias Kyklopa z těžkotonážní skupiny Maxim Turbulenc, se neudržel a vrhl se na herečku Olgu Lounovou (27).


Krásce z »primáckého« seriálu Ošklivka Katka říkal, že v solárku by oblečená být neměla, a jako správný nemrava jí hned začal osáhavat její bujný dekolt. „Bylo to v legraci, oba jsme se dobře pobavili,“ obhajovala nakonec Vyskočila herečka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteSolárku neodolala ani modelka Eva Čerešňáková. Ta si ale vzala Vyskočilovy rady k srdci a odhalila všechny vnady. Doslova pečený vařený je v opalovacím zařízení i Kyklop, který shodil už 25 kilogramů! „Je to tak, pracuji na sobě, a navíc studio mám blízko baráku v Zelenči,“ nechal se slyšet. A jeho dcera Irena z prvního manželství jen přitakává. „Táta mi tady s tím moc pomohl, takže je tu víc než vítaný host.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.