Gaislerová: Hledá manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gaislerová: Hledá manžela!

PRAHA – Třikrát se převléct, bravurně moderovat, ztratit manžela i »nálet« na červené víno. To všechno zvládla Aňa Geislerová (33) za jediný večer.

Třikrát se převléct, bravurně moderovat, ztratit manžela i »nálet« na červené víno. To všechno zvládla Aňa Geislerová (33) za jediný večer.

„No a kde je ten její manžel,“ tázali se diváci v sále na natáčení osmého ročníku slavnostního předání cen Magnesia Litera, když herečka zdravila svého manžela. Jenže po muži, divadelním režisérovi Zdeňkovi Janáčkovi, se slehla zem. „Nikdo z nás ho na jeho místě neviděl,“ řekli Ahaonline.cz několik hostů mířících ze Stavovského divadla do kanceláře primátora na raut.

Tam se herečka a také moderátorka Magnesia Litera, už potřetí převlečená, vrhla na skleničky s červeným vínem. Vychutnávala si je klábosic se svými sestrami Leilou a Ester. A manžel zase nikde. „Snad nemají doma nějaké problémy,“ špitly si dvě dámy. Geislerovou totiž deník Aha! na premiéře bondovky Quantum of Solace loni v listopadu načapal, jak se líbá s nějakým mužem. Manžel Janáček to rozhodně nebyl.

Bez manžela na Magnesii litera dorazila i další dáma. Bývala dříve dokonce dámou první – Dagmar Havlová předávala cenu za poezii.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.