Fešák Martin Stránský: Vyšoupne Langmajera z Ordinace!?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fešák Martin Stránský: Vyšoupne Langmajera z Ordinace!?!

 (: ara)

PRAHA – Chudák »Langoš«! Debakl s Faltýnovou, a teď tohle... Začíná to celkem nenápadně. Prestižní roli v představení Cyrana z Bergeracu v pražském Divadle pod Palmovkou Jiřímu Langmajerovi (43) vyfoukl o něco mladší Martin Stránský (39).

PRAHA – Chudák »Langoš«! Debakl s Faltýnovou, a teď tohle... Začíná to celkem nenápadně. Prestižní roli v představení Cyrana z Bergeracu v pražském Divadle pod Palmovkou Jiřímu Langmajerovi (43) vyfoukl o něco mladší Martin Stránský (39), herec mnoha kvalit s klidným charakterem, jenž svůj hlas propůjčil populární seriálové postavě Dr. House.

A hned další rána. Jiří Langmajer (43) nedostal ani cenu Thálie, ve které byl letos nominován za roli v muzikálu Adéla ještě nevečeřela. Potupně z ceremoniálu odkráčel, když se místo něj cenou kochal Vlastimil Zavřel (54) ze stejného muzikálu. Důvod toho všeho? »Langošovo« chování totiž v posledních měsících je k nevydržení – uráží svoje kolegy z několika divadel a je hrubý ke všem a všemu, co mu byť jen trošku nevoní.

Režiséři filmů, seriálů, muzikálů i divadelních her mu podle Šťastného Jima dávají stále méně prostoru. Kdy přijde vyhazov z nejsledovanějšího seriálu u nás Ordinace v růžové zahradě, je už zřejmě jen otázkou času. A kdo tam po něm zaplní místo doktora? Že by Martin Stránský? Ostatně díky dabingu Dr. House zná Stránský nemocniční prostředí, choroby i mezilidské vztahy naprosto dokonale...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.