Kačenka & Pavel Novotný: Přistiženi v parku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kačenka & Pavel Novotný: Přistiženi v parku!

„Jsme jen kamarádi,“ tvrdí Kačenka i Pavel unisono.
„Jsme jen kamarádi,“ tvrdí Kačenka i Pavel unisono. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – NeVyVolená Kačenka Langerová (19) venčila v parku u Anděla svého pejska Sanyho s Pavlem Novotným (22) a hezky se k sobě měli. Procházeli se, ale i trochu muchlovali na lavičce v parku.

NeVyVolená Kačenka Langerová (19) venčila v parku u Anděla svého pejska Sanyho s Pavlem Novotným (22) a hezky se k sobě měli. Procházeli se, ale i trochu muchlovali na lavičce v parku. Že by si Novotný po Šárce Vaňkové našel další dívku známou z televize?

„To je mé soukromí a já se k tomu nebudu vyjadřovat. S Pavlem jsme jen velmi dobří kamarádi,“ řekla deníku Aha! Kateřina. A co na to Pavel? „Souhlasím s Kačenkou, je to naše soukromí a nechceme o tom mluvit. Je to super holka a jsme opravdu jen kamarádi,“ durdí se Novotný, který bývá s Kačenkou často vídán.„Pořád jsem viděn s nějakými holkami,“ vzteká se Pavel, který bude už od pondělí každý večer na obrazovkách televize Prima v reality show Bar, kam jej Prima zařadila zcela nepochopitelně jako celebritu. „Mrzí mě, že mě pořád spojují s mým slavným tátou. Ten netušil, že se vůbec do soutěže hlásím. Když se to dozvěděl, jen se tomu zasmál. Nejsem žádná celebrita,“ prohlašuje o sobě Pavel Novotný, přičemž agentura 6P jeho otce dělala výběr soutěžících Baru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.