Aleš Valenta: Zklamala ho manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aleš Valenta: Zklamala ho manželka!

Na veřejnosti jsou samý úsměv, přeci jen však Aleše Valentu jeho žena Elen Černá zklamala svou taneční »nešikovností«..
Na veřejnosti jsou samý úsměv, přeci jen však Aleše Valentu jeho žena Elen Černá zklamala svou taneční »nešikovností«.. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – I když akrobatické kousky už lyžař Aleš Valenta (34) dávno nedělá, na tanec nezanevřel ani po roce a půl od vítězství v taneční show České televize StarDance. Ovšem naprázdno vyšlo jeho očekávání, že se bude manželka Elen Černá-Valentová (33) věnovat ušlechtilému koníčku s ním.


„Aleš chodí s manželkou už skoro rok do jednoho tanečního studia, kde si platí učitele, jenže Elen to pořád nějak nemůže pochopit a plete ty kroky tak, že ji to snad v životě nikdo nenaučí. A to Aleš tak doufal, že jim to spolu půjde. Nic by nepotěšilo víc než zatancovat si s vlastní ženou“, nechala se slyšet jedna Valentových kamarádek. Její slova potvrzuje i sama Elen v rozhovoru pro novinky.cz. „Pan Plamínek, který nás učí, má s námi naštěstí velkou trpělivost, jsme totiž pořád teprve u waltzu,“ kaje se upřímně Elen s tím, že je pořád u »základů«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.