Aleš Valenta: Už nezávodí, pracuje pro cestovku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Aleš Valenta: Už nezávodí, pracuje pro cestovku!

Aleš Valenta je teď poradcem pro zimní dovolené.
Aleš Valenta je teď poradcem pro zimní dovolené. (: ČTK)

Rádi lyžujete, ale ještě jste se nerozhodli, kde strávíte zimní dovolenou? S výběrem vám odteď může pomoct i olympijský vítěz Aleš Valenta. Stal se totiž poradcem prestižní cestovní kanceláře, která se specializuje na zimní a lyžařské pobyty.

lpská střediska přitahují každý rok desetitisíce českých milovníků lyžování. Neckermann Cestovní kancelář, která patří mezi největší specialisty na alpské zimní pobyty, disponuje širokou nabídkou ubytovacích kapacit od Itálie, přes Švýcarsko až po Rakousko.

V nabídce najdete malá rodinná střediska, areály vhodné pro znalce, romantické lokality plné klidu i místa, kde pulsuje zábava celou noc. A v každém takovém středisku najdete pak několik typů hotelů. Jak se v této bohaté nabídce zorientovat? Neckermann CK se v letošní sezóně dohodla s osobou maximálně povolanou, olympijským vítězem v akrobatickém lyžování a moderátorem Alešem Valentou.

„Během své kariéry jsem poznal nespočet alpských destinací, na různých místech jsem strávil stovky nocí. Rád jsem proto přijal roli poradce Neckermann CK při výběru středisek a konkrétních hotelů,“ prozrazuje Aleš Valenta.

„Na základě vlastních zkušeností jsem okomentoval vybraná střediska a hotely z nabídky tak, aby měli klienti této oblíbené a stabilní cestovní kanceláře co nejjednodušší rozhodování,“ dodává Aleš Valenta, který rozhodně ještě nepověsil lyže na hřebík a během zimní sezóny se chystá hned na několik výjezdů do Alp. Ať již na exhibiční vystoupení či na dovolenou s rodinou. Třeba se s ním v některém z hotelů nebo přímo na sjezdovce potkáte.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.