Vondráčková – Gott: Přestřelka kvůli narozeninám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková – Gott: Přestřelka kvůli narozeninám

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Dvě největší stálice českého showbyznysu. A letití kamarádi. Teď se ale mezi Karlem Gottem (69) a Helenou Vondráčkovou (61) strhla mediální přestřelka! Vondráčková totiž odmítla vystoupit na megakoncertu ke Gottovým 70. narozeninám, který se odehraje 11. června v pražské O2 areně.

Karel: To bych nečekal
Helena: Vybral sis!

A pak se to rozjelo...

„Mrzí mě, že po 45 letech spolupráce, korunované takovými úspěchy jako třeba vystoupení v americké Carnegie Hall a dekorované přátelstvím, které nemá obdoby, se stala taková věc. Nechce se mi věřit, že to bylo rozhodnutí Heleny,“ říká smutně Gott.

Jádrem pudla je fakt, že jedním z mediálních partnerů narozeninového koncertu Karla Gotta je společenský týdeník, s nímž Helena a její manžel Martin Michal vedou již několik let otevřenou válku, která ve velkém zaměstnává právníky na obou stranách a soudy. „Velmi mě to mrzí, že tam nebudu, je mi to vážně líto. Ale to Karel ví. Já však musím trvat na svém postoji. Podle mě partnerství toho časopisu devalvuje celý koncert a všechny naše kolegy, které onen časopis každý týden osočuje a pranýřuje. Nestoupnu si přeci na pódium, nad nímž visí jeho vlajka,“ vysvětluje své rozhodnutí Vondráčková a dodává: „Oni o mně sprostě lžou, ubližují mi, soudím se s nimi, a tím, že bych zpívala »v jejich barvách«, bych podkopala vše, za co bojuji.“

„Karel Heleně volal a ona mu vysvětlila, že kvůli tomu časopisu nevystoupí, ale že to s ním ráda oslaví jindy. Dal přednost jim před svou kamarádkou. Víte, před lety v Česku existoval deník Super, který psal o Karlovi velmi nelichotivé a intimní věci. Nepředpokládám, že kdyby Super přežil dodneška, že by se Karel účastnil akce, kterou by zaštiťoval,“ dodává Vondráčkové manžel a manažer Martin Michal.

I Gott lituje, že se s ním Helena v jeho velký den nepostaví na jedno pódium, ale i on trvá na svém pohledu. „Já jsem na Heleniných oslavách vystoupil, protože jsem jí chtěl vzdát úctu. Nikdy jsem se neptal, čí logo tam visí. Vždyť tenhle časopis se objevuje na všech společenských akcích, to by Helena nemohla vystoupit nikde!“ nedá se legendární Slavík.

S tím ale Martin Michal tak úplně nesouhlasí: „Helena si už velmi vybírá, kam jde. Třeba vyhlášení Českého slavíka se neúčastní z důvodu, že partnerem ankety je právě tenhle časopis.“

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.