Verešová porodila kluka Tobiáše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verešová porodila kluka Tobiáše!

Andrea Verešová a Daniel Volopich
Andrea Verešová a Daniel Volopich

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (28) přivedla na svět včera v devět hodin večer syna Daniela Tobiáše. Tatínek Daniel Volopich byl u porodu a sám přestřihl pupeční šňůru.

Modelka Andrea Verešová (28) přivedla na svět včera v devět hodin večer syna Daniela Tobiáše. Tatínek Daniel Volopich byl u porodu a sám přestřihl pupeční šňůru.

Malý Daniel Tobiáš měří 50 cm a váží 3,65 kg. „Všechno probíhalo skvěle,“ dodala šťastná maminka. „Tatínek byl statečný a sám přestřihl pupeční šňůru,“ vzkázala iDNES.cz Verešová.

Poslední týdny totiž byla na rizikovém těhotenství a podle jejího porodníka mohlo dojít každým dnem k předčasnému porodu.

Andrea má s Volopichem už dceru Vanessu (1,5). „Bude fajn, že budou skoro jako dvojčata a budou si spolu hrát, podle rad zkušenějších musím jen přečkat první půl rok, ten bude asi nejtěžší.“

Andrea Verešová a Daniel Volopich žijí ve svazku manželském již dva roky. Pohádkovou svatbu měli na zámku Kynžvart u Mariánských lázní. Na svatbu tehdy přijelo kolem stovky hostů, byly mezi nimi i Dara Rolins (36) či Tereza Kerndlová (22), které novomanželům zazpívaly.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.